MINDGAINS 12-weken challenge

Resultaat behalen op een manier die bij je past!

WIL JIJ,

✔️ Lekkerder in je vel zitten en zelfverzekerder worden over je eigen lichaam?
 

✔️ Klaar zijn met diëten en het jojo effect?
 

✔️ Een gezonde leefstijl ontwikkelen die je ook echt vol kan houden op de lange termijn?
 

✔️ Zonder schuldgevoel een wijntje of biertje kunnen drinken en eten buiten de deur?
 

✔️ Leren balans te vinden in je eetpatroon en nog steeds resultaat halen?
 

✔️ Je relatie met voeding verbeteren en een ijzersterke mindset ontwikkelen?

Met het Mindgains FITPLAN werken we in 12 weken samen toe naar een gezonde leefstijl met balans, waarbij je werkt aan jouw persoonlijke doelen! Dit kan zijn fitter en gezonder worden in het algemeen, spiermassa opbouwen of juist vet verliezen. Werk aan de beste versie van jezelf; met een lichaam waar je trots op kan zijn en een gezonde & sterke mindset.

Let op: er zijn maar vijf plekken beschikbaar!

IMG_7217.JPG

Online coaching

Wat kan je van ons verwachten?

Een op maat gemaakt trainingsschema, gebaseerd op jouw persoonlijke doelen, niveau en situatie (gym/thuis). Met bijhorende video's en uitleg in de member area.
 

✅ Een flexibel voedingsplan! Geen vast schema of strikt dieet met elke dag dezelfde maaltijden en ook geen calorieën tellen. Je krijgt toegang tot een exclusieve voedingsapp met de lekkerste recepten, afgestemd op jouw caloriedoel en macronutriënten. Je vergroot je kennis over voeding en word je meer bewust van wat je allemaal kan eten!

Check-ups én Whatsapp support! Om de week ontvang je een digitale check-up, waarbij we monitoren hoe het gaat. Via Whatsapp kan je altijd en onbeperkt vragen te stellen, bijvoorbeeld: "hoe kan ik het beste omgaan met een avondje stappen of eten buiten de deur?"

Mindset coaching! Kies je voor het premium FITPLAN, dan zijn er drie online gesprekken met Mignon inbegrepen (werkzaam als GZ-psycholoog). Hierin gaan we dieper in op de thema's die je lastig vindt op mindset-gebied. Bijvoorbeeld: perfectionisme; alles-of-niets denken & realistische doelen stellen.

KIES JOUW PAKKET

12-Weken Programma

✔️ Persoonlijk trainingsschema

✔️ Flexibel voedingsplan (toegang tot exclusieve app)

✔️ Check-ups en dagelijks Whatsapp support

reserveer nu je plek voor 65,- per maand

12-Weken Premium Programma

✔️ Persoonlijk trainingsschema

✔️ Flexibel voedingsplan (toegang tot exclusieve app)

✔️ Check-ups en dagelijks Whatsapp support

✔️ Exclusieve mindset coaching door een GZ-psycholoog

reserveer nu je plek voor

99,- per maand

(let op: dit is een introductieprijs)

FLEXIBEL VOEDINGSPLAN 

✅ Toegang tot een exclusieve voedingsapp

✅ Makkelijke, lekkere en gezonde recepten
 

✅ Alle recepten binnen 10-20 minuten op tafel!

✅ Niet nodig om calorieën te tellen of

een vast schema te volgen!

✅ Ook (juist) voor vega en vegan

Geen vast schema maar een handige app met de lekkerste recepten!

KLANTERVARINGEN

BEFORE

AFTER

Your FUTURE SELF WILL THANK YOU!

Review van deelneemster (20 jaar) 12-weken programma

​In juli ben ik gestart met het fitplan. Ik ben hiermee gestart omdat ik simpelweg niet wist hoe en wat, ik deed gewoon maar iets. Daar is zeker verandering in gekomen door Ruud en Mignon! Ik weet nu dat gezond eten ook lekker kan zijn haha. En het allerbelangrijkste wat ik geleerd heb is ontbijten. Nu ontbijt ik vrijwel elke dag, in het verleden deed ik dit nooit. Ik eet nu veel meer dan dat ik eerst deed en dat is ook een groot verschil. Ik weet nu wat balans is. Als ik een keer een stukje chocolade pak gooide ik eerst alles overboord want ik had in mijn ogen gefaald. Nu weet ik dat dat niet zo is. Ik ben blij dat ik heb meegedaan aan het 12-weken programma! Dankjewel Ruud en Mignon!

BLIJVEND FYSIEK EN MENTAAL VERANDEREN

Michelle (22 jaar)

Ik ben heel tevreden over het fitplan! Ik ben in juli gestart met dit fitplan, omdat ik totaal geen idee had hoe gezond ik nou eigenlijk leefde. Door dit programma heb ik handvaten gekregen hoe ik op een gezonde manier kan eten en op welke manier ik moet bewegen om resultaat te zien. De recepten zijn heel lekker en makkelijk te bereiden. Na lang zoeken heb ik eindelijk het idee dat ik een gezonde levensstijl heb ontwikkeld voor de lange termijn waarbij de balans tussen gezond eten en af en toe wat lekkers zeker aanwezig is. Bedankt Ruud en Mignon! :)

WE FOCUS ON PROGRESS, NOT PERFECTION!

Roena, deelneemster 12-weken programma

Nicole (26 jaar)

Juni 2020

"Ik volg nu sinds twee maanden het training- en voedingsschema van Mindgains. Het bevalt me tot nu toe super goed en heeft mijn verwachtingen echt overtroffen! Ik heb voorheen al meerdere diëten gevolgd, maar nooit op langere termijn weten vol te houden. Bij Mindgains is dit anders. Ik mag voor mijn gevoel nog behoorlijk veel eten en heb gedurende de dag ook geen trek tussendoor. Ik eet nu verantwoord. Krijg mijn vitamines en eiwitten binnen waar ik voorheen een tekort aan had.

Ik zit erg goed in mijn vel. Zowel aan mijn lichaam als aan mijn kleding merk ik dat ik afval. Dit werkt super motiverend! Het voedingsschema in combinatie met het trainingsschema vind ik erg fijn. Voor mij werkt het erg goed.

 

Het contact met Ruud is fijn. Hij is erg betrokken, wat het nog persoonlijker maakt. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd bij hem terecht. Echt een aanrader!

GENIETEN EN DOELEN BEHALEN!

Geen 'rijst, broccoli & kip' maar producten die je lekker vindt en nieuwe receptjes om uit te proberen!

OVER RUUD

Ongeveer 6 jaar geleden begon ik met fitness; ik studeerde nog en was 'skinny fat' geworden na mijn stage in Nieuw-Zeeland waar ik vooral leefde op bier, zoete drankjes, pizza en Thaise wokmaaltijden. Ik wilde beter in mijn vel zitten en meer energie krijgen en dus nam een klasgenoot (dankjewel Max!) me mee naar de Fit For Free.

Ondanks dat ik geen idee had wat ik deed en veel fouten maakte (zie mijn blog: 5 dingen die ik had willen weten toen ik begon met fitness) haalde ik redelijk resultaat. Van deze beginnersfouten heb ik alleen maar geleerd, zodat jij ze niet meer hoeft te maken! Het motiveerde me enorm dat ik verschil begon te zien aan mijn lichaam en veel meer energie had! Langzaam maar zeker leerde ik steeds beter trainen en ontwikkelde ik gezonde gewoontes.

De laatste jaren heb ik mij helemaal verdiept in fitness en voeding en het effect ervan op de bouw van je lichaam. Ik bleef artikelen lezen, informatieve video's kijken, kwam in contact met personal trainers en gebruikte mezelf als proefpersoon. Inmiddels heb ik een leefstijl gevonden waar ik trainen en genieten optimaal kan combineren, en een topresultaat kan behalen terwijl ik elke dag eet waar ik blij van word!

Het werd tijd voor de volgende stap: zo veel mogelijk mensen inspireren en motiveren voor een meer actieve en gezonde lifestyle. Hieruit is MINDGAINS ontstaan: gains voor zowel je lichaam als mindset. Ik begon vrienden en familie te helpen met voeding en training (en mindset) en merkte hoe leuk ik het vond om mensen te begeleiden. Mijn commerciële werkervaring (ik ben werkzaam als accountmanager bij Matrix Fitness) helpt hier ook in, aangezien ik gewend ben om mensen dagelijks te helpen en advies te geven.

 

Met Mindgains en het Fitplan wil ik jou helpen om jouw doelen te bereiken, en wil ik je laten zien dat je fit en gezond kan worden met een leuke leefstijl waarin nog steeds ruimte is voor iets lekkers!

MELD JE NU AAN VOOR

DE WACHTLIJST!

Op dit moment alle plekken ingevuld voor het 12-weken programma. Je kan je wel aanmelden voor de wachtlijst!

© 2020 Mindgains. Alle rechten voorbehouden

  • Black Facebook Icon
  • Pinterest
  • Instagram

Belangrijk: Mindgains geeft geen medisch advies. Wanneer je gezondheidsklachten hebt raden wij aan contact op te nemen met je huisarts of een specialist.