8-WEKEN VOEDINGSPLAN!

WIL JIJ,

 Stoppen met uitstellen en in actie komen voor jezelf?

 Lekkerder in je vel zitten en zelfverzekerder worden over je eigen lichaam?
 

 Klaar zijn met diëten en het jojo effect?

 

✅ Blijven eten wat je lekker vindt (geen strikt dieet met elke dag met kip, kwark & broccoli)?
 

 Een gezonde leefstijl ontwikkelen die je ook echt vol kan houden op de lange termijn?
 

 Leren balans te vinden in je eetpatroon en nog steeds resultaat halen?

EEN GEZONDE LEEFSTIJL MÉT BALANS

IMG_7217.JPG

WAT KRIJG JE VAN ONS?

​✅ Uitgebreide intake 


✅ Voedingsplan afgestemd op JOUW doelen


✅ Kickstartpakket met handleiding & stappenplan 


✅ E-book met tips en veelgestelde vragen


✅ Mindgains boodschappenlijstje


✅ 8 weken toegang tot Weekmeals 

✅ Honderden makkelijke recepten 


✅ Online support via Whatsapp

Pijl

EEN PERSOONLIJK EN FLEXIBEL VOEDINGSPLAN
MET DE LEKKERSTE MAALTIJDEN! 

✅ Voedingsplan met juiste caloriedoel afgestemd op jouw lichaam en persoonlijke doelen

✅ Toegang tot de handige Weekmeals app

✅ Honderden makkelijke, lekkere en gezonde recepten

✅ De verhoudingen v/d recepten worden automatisch aangepast aan jouw behoeften

✅ Wij leren je hoe je zélf een voedzame maaltijd samenstelt die past bij jouw doelen

✅ Niet nodig om calorieën te tellen of

een vast schema te volgen

 

Waardoor je denkt aan te komen.png
Recipes_iPhone@2x.png

Geen vast schema maar een handige app met de lekkerste recepten!

Pijl

KLANTERVARINGEN

WhatsApp Image 2020-10-10 at 11.30.51.jp

BEFORE

WhatsApp Image 2020-10-10 at 11.30.59.jp

AFTER

Your FUTURE SELF WILL THANK YOU!

​In juli ben ik gestart met het voedingsplan. Ik ben hiermee gestart omdat ik simpelweg niet wist hoe en wat, ik deed gewoon maar iets. Daar is zeker verandering in gekomen door Ruud en Mignon! Ik weet nu dat gezond eten ook lekker kan zijn haha. En het allerbelangrijkste wat ik geleerd heb is ontbijten. Nu ontbijt ik vrijwel elke dag, in het verleden deed ik dit nooit. Ik eet nu veel meer dan dat ik eerst deed en dat is ook een groot verschil. Ik weet nu wat balans is. Als ik een keer een stukje chocolade pak gooide ik eerst alles overboord want ik had in mijn ogen gefaald. Nu weet ik dat dat niet zo is. Ik ben blij dat ik heb meegedaan aan het  programma! Dankjewel Ruud en Mignon!

LEREN ETEN ZONDER RESTRICTIES!

thumbnail_E6682B01-1F4F-4E9A-B45E-D23F17

Michelle (22 jaar)

Ik ben heel tevreden over het voedingsplan! Ik ben in juli gestart, omdat ik totaal geen idee had hoe gezond ik nou eigenlijk leefde. Door dit programma heb ik handvaten gekregen hoe ik op een gezonde manier kan eten en op welke manier ik moet bewegen om resultaat te zien. De recepten zijn heel lekker en makkelijk te bereiden. Na lang zoeken heb ik eindelijk het idee dat ik een gezonde levensstijl heb ontwikkeld voor de lange termijn waarbij de balans tussen gezond eten en af en toe wat lekkers zeker aanwezig is. Bedankt Ruud en Mignon! :)

Roena, deelnemer van onze 12-weken challenge!

WE FOCUS ON PROGRESS, NOT PERFECTION!

Roena, before & after

Nicole (26 jaar)

"Ik volg nu sinds twee maanden het training- en voedingsschema van Mindgains. Het bevalt me tot nu toe super goed en heeft mijn verwachtingen echt overtroffen! Ik heb voorheen al meerdere diëten gevolgd, maar nooit op langere termijn weten vol te houden. Bij Mindgains is dit anders. Ik mag voor mijn gevoel nog behoorlijk veel eten en heb gedurende de dag ook geen trek tussendoor. Ik eet nu verantwoord. Krijg mijn vitamines en eiwitten binnen waar ik voorheen een tekort aan had.

Ik zit erg goed in mijn vel. Zowel aan mijn lichaam als aan mijn kleding merk ik dat ik afval. Dit werkt super motiverend! Het voedingsschema in combinatie met het trainingsschema vind ik erg fijn. Voor mij werkt het erg goed.

 

Het contact met Ruud is fijn. Hij is erg betrokken, wat het nog persoonlijker maakt. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd bij hem terecht. Echt een aanrader!

IMG_0017.jpeg
Pijl

OVER RUUD

Ongeveer 6 jaar geleden begon ik met fitness; ik studeerde nog en was 'skinny fat' geworden na mijn stage in Nieuw-Zeeland waar ik vooral leefde op bier, zoete drankjes, pizza en Thaise wokmaaltijden. Ik wilde beter in mijn vel zitten en meer energie krijgen en dus nam een klasgenoot (dankjewel Max!) me mee naar de Fit For Free.

Ondanks dat ik geen idee had wat ik deed en veel fouten maakte haalde ik redelijk resultaat. Van deze beginnersfouten heb ik alleen maar geleerd, zodat jij ze niet meer hoeft te maken! Het motiveerde me enorm dat ik verschil begon te zien aan mijn lichaam en veel meer energie had! Langzaam maar zeker leerde ik steeds beter trainen en ontwikkelde ik gezonde gewoontes.

De laatste jaren heb ik mij helemaal verdiept in fitness en voeding en het effect ervan op de bouw van je lichaam. Ik bleef artikelen lezen, informatieve video's kijken, kwam in contact met personal trainers en gebruikte mezelf als proefpersoon. Inmiddels heb ik een leefstijl gevonden waar ik trainen en genieten optimaal kan combineren, en een topresultaat kan behalen terwijl ik elke dag eet waar ik blij van word!

Het werd tijd voor de volgende stap: zo veel mogelijk mensen inspireren en motiveren voor een meer actieve en gezonde lifestyle. Hieruit is MINDGAINS ontstaan: gains voor zowel je lichaam als mindset. Ik begon vrienden en familie te helpen met voeding en training (en mindset), ging HIIT-lessen geven in Nijmegen en merkte hoe leuk ik het vond om mensen te begeleiden. Mijn commerciële werkervaring (ik ben werkzaam als accountmanager bij Matrix Fitness) helpt hier ook in, aangezien ik gewend ben om mensen dagelijks te helpen en advies te geven.

 

Met Mindgains wil ik jou helpen om jouw doelen te bereiken, en wil ik je laten zien dat je fit en gezond kan worden met een leuke leefstijl waarin nog steeds ruimte is voor iets lekkers!

IMG_4493_edited_edited_edited.jpg

BEN JIJ KLAAR MET UITSTELLEN?
Schrijf je dan nu in voor het voedingsplan 2.0!

Pijl