BEN JIJ KLAAR OM DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN?

WIL JIJ,

 Stoppen met uitstellen en in actie komen voor jezelf?

 Lekkerder in je vel zitten en zelfverzekerder worden over je eigen lichaam?
 

 Klaar zijn met diëten en het jojo effect?

 

✅ Blijven eten wat je lekker vindt (geen strikt dieet met elke dag met kip, kwark & broccoli)?
 

 Een gezonde leefstijl ontwikkelen die je ook echt vol kan houden op de lange termijn?
 

 Leren balans te vinden in je eetpatroon en nog steeds resultaat halen?

Doe nu mee met onze

MINDGAINS 8-weken challenge

1_1080w.png

Met deze challenge gaan we 8 weken knallen en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen! Dit kan zijn fitter en gezonder worden in het algemeen, spiermassa opbouwen of juist vet verliezen. Werk aan de beste versie van jezelf; met een lichaam waar je trots op kan zijn en een gezonde & sterke mindset.

 

Let op: dit is alleen voor mensen bedoeld die 8 weken alles willen geven en het beste uit zichzelf willen halen!

Op dit moment zijn alle plekken ingevuld, je kan je aanmelden voor de wachtlijst!

STOP WISHING, START DOING!

IMG_7217.JPG

Online begeleiding

Wat kan je van ons verwachten?

✅ Een persoonlijk en flexibel voedingsplan! Geen strikt eetschema met elke dag dezelfde maaltijden of calorieën te tellen. We optimaliseren je huidige voedingspatroon en je krijgt toegang tot onze app met honderden makkelijke recepten, met automatisch de juiste hoeveelheden gebaseerd op jouw doelen.

Je vergroot je kennis over voeding en word je meer bewust van wat je allemaal kan eten!

Een op maat gemaakt trainingsschema, gebaseerd op jouw persoonlijke doelen, niveau en situatie (sportschool of thuis). Met bijhorende video's en uitleg in de member area.

Check-ups én Whatsapp support! Elke week evalueren we je progressie en doelen via een digitale check-up. Via Whatsapp kan je altijd en onbeperkt vragen te stellen.

KIES JOUW PAKKET

8-Weken

VOEDING ONLY

✔️ Intensieve online begeleiding

✔️ Flexibel voedingsplan (toegang tot de app Weekmeals)

✔️ Wekelijkse evaluaties

✔️ 24/7 Whatsapp support

nu voor
€79,00
 per maand

8-Weken

VOEDING + TRAINING

✔️ Intensieve online begeleiding

✔️ Flexibel voedingsplan (toegang tot de app Weekmeals)

✔️ Persoonlijk trainingsschema

✔️ Wekelijkse evaluaties

✔️ 24/7 Whatsapp support

nu voor
€99.00
 per maand

EEN GEPERSONALISEERD EN

FLEXIBEL VOEDINGSPLAN 

✅ Toegang tot een exclusieve voedingsapp

✅ Makkelijke, lekkere en gezonde recepten
 

✅ Binnen 10-20 minuten op tafel!

✅ Niet nodig om calorieën te tellen of

een vast schema te volgen!

✅ Rekening houdend met jouw voorkeuren en allergieën (vega, vegan, gluten, lactose, noten)

✅ De portiegrootte v/d recepten wordt automatisch aangepast aan jouw behoeften!

 

select-fave-recipe-GIF.gif
Recipes_iPhone@2x.png

Geen vast schema maar een handige app met de lekkerste recepten!

KLANTERVARINGEN

WhatsApp Image 2020-10-10 at 11.30.51.jp

BEFORE

WhatsApp Image 2020-10-10 at 11.30.59.jp

AFTER

Your FUTURE SELF WILL THANK YOU!

​In juli ben ik gestart met het fitplan. Ik ben hiermee gestart omdat ik simpelweg niet wist hoe en wat, ik deed gewoon maar iets. Daar is zeker verandering in gekomen door Ruud en Mignon! Ik weet nu dat gezond eten ook lekker kan zijn haha. En het allerbelangrijkste wat ik geleerd heb is ontbijten. Nu ontbijt ik vrijwel elke dag, in het verleden deed ik dit nooit. Ik eet nu veel meer dan dat ik eerst deed en dat is ook een groot verschil. Ik weet nu wat balans is. Als ik een keer een stukje chocolade pak gooide ik eerst alles overboord want ik had in mijn ogen gefaald. Nu weet ik dat dat niet zo is. Ik ben blij dat ik heb meegedaan aan het  programma! Dankjewel Ruud en Mignon!

JEZELF GEEN RESTRICTIES HOEVEN OPLEGGEN

thumbnail_E6682B01-1F4F-4E9A-B45E-D23F17

Michelle (22 jaar)

Ik ben heel tevreden over het fitplan! Ik ben in juli gestart met dit fitplan, omdat ik totaal geen idee had hoe gezond ik nou eigenlijk leefde. Door dit programma heb ik handvaten gekregen hoe ik op een gezonde manier kan eten en op welke manier ik moet bewegen om resultaat te zien. De recepten zijn heel lekker en makkelijk te bereiden. Na lang zoeken heb ik eindelijk het idee dat ik een gezonde levensstijl heb ontwikkeld voor de lange termijn waarbij de balans tussen gezond eten en af en toe wat lekkers zeker aanwezig is. Bedankt Ruud en Mignon! :)

Roena, deelnemer van onze 12-weken challenge!

WE FOCUS ON PROGRESS, NOT PERFECTION!

Nicole (26 jaar)

Juni 2020

"Ik volg nu sinds twee maanden het training- en voedingsschema van Mindgains. Het bevalt me tot nu toe super goed en heeft mijn verwachtingen echt overtroffen! Ik heb voorheen al meerdere diëten gevolgd, maar nooit op langere termijn weten vol te houden. Bij Mindgains is dit anders. Ik mag voor mijn gevoel nog behoorlijk veel eten en heb gedurende de dag ook geen trek tussendoor. Ik eet nu verantwoord. Krijg mijn vitamines en eiwitten binnen waar ik voorheen een tekort aan had.

Ik zit erg goed in mijn vel. Zowel aan mijn lichaam als aan mijn kleding merk ik dat ik afval. Dit werkt super motiverend! Het voedingsschema in combinatie met het trainingsschema vind ik erg fijn. Voor mij werkt het erg goed.

 

Het contact met Ruud is fijn. Hij is erg betrokken, wat het nog persoonlijker maakt. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd bij hem terecht. Echt een aanrader!

F4833358-594F-48DC-AB7B-7C2840EA63A6.jpg

OVER RUUD

Ongeveer 6 jaar geleden begon ik met fitness; ik studeerde nog en was 'skinny fat' geworden na mijn stage in Nieuw-Zeeland waar ik vooral leefde op bier, zoete drankjes, pizza en Thaise wokmaaltijden. Ik wilde beter in mijn vel zitten en meer energie krijgen en dus nam een klasgenoot (dankjewel Max!) me mee naar de Fit For Free.

Ondanks dat ik geen idee had wat ik deed en veel fouten maakte haalde ik redelijk resultaat. Van deze beginnersfouten heb ik alleen maar geleerd, zodat jij ze niet meer hoeft te maken! Het motiveerde me enorm dat ik verschil begon te zien aan mijn lichaam en veel meer energie had! Langzaam maar zeker leerde ik steeds beter trainen en ontwikkelde ik gezonde gewoontes.

De laatste jaren heb ik mij helemaal verdiept in fitness en voeding en het effect ervan op de bouw van je lichaam. Ik bleef artikelen lezen, informatieve video's kijken, kwam in contact met personal trainers en gebruikte mezelf als proefpersoon. Inmiddels heb ik een leefstijl gevonden waar ik trainen en genieten optimaal kan combineren, en een topresultaat kan behalen terwijl ik elke dag eet waar ik blij van word!

Het werd tijd voor de volgende stap: zo veel mogelijk mensen inspireren en motiveren voor een meer actieve en gezonde lifestyle. Hieruit is MINDGAINS ontstaan: gains voor zowel je lichaam als mindset. Ik begon vrienden en familie te helpen met voeding en training (en mindset), ging HIIT-lessen geven in Nijmegen en merkte hoe leuk ik het vond om mensen te begeleiden. Mijn commerciële werkervaring (ik ben werkzaam als accountmanager bij Matrix Fitness) helpt hier ook in, aangezien ik gewend ben om mensen dagelijks te helpen en advies te geven.

 

Met Mindgains wil ik jou helpen om jouw doelen te bereiken, en wil ik je laten zien dat je fit en gezond kan worden met een leuke leefstijl waarin nog steeds ruimte is voor iets lekkers!

IMG_4493_edited_edited_edited.jpg

BEN JIJ KLAAR MET UITSTELLEN? Schrijf je dan nu in voor de challenge!

MELD JE NU AAN

Bedankt voor je inschrijving! Let's do this!