IMG_4542_edited.jpg

12-weken challenge

Resultaat behalen op een manier die bij je past!

Met het Mindgains FITPLAN werken we in 12 weken samen toe naar een gezonde leefstijl waarbij je werkt aan jouw persoonlijke doelen! Dit kan zijn fitter en gezonder worden in het algemeen, spiermassa opbouwen of juist vet verliezen.
 

NU VOOR 35,- pm i.p.v. 65,- pm!

 

Het FITPLAN bestaat uit:

Een op maat gemaakt trainingsschema, gebaseerd op jouw persoonlijke doelen, niveau en situatie (gym/thuis).
 

✅ Een flexibel voedingsplan! Geen vast schema met elke dag dezelfde maaltijden en ook geen calorieën tellen via MyFitnessPal. Je krijgt toegang tot een app met ruime keuze aan recepten, afgestemd op jou als persoon met bijbehorend caloriedoel en macronutrienten. 

Whatsapp support! De mogelijkheid om altijd en onbeperkt vragen te stellen. Je zal van mij zo snel mogelijk (altijd binnen 24 uur) antwoord krijgen.

 

FLEXIBEL VOEDINGSPLAN

✅ Toegang tot een exclusieve voedingsapp

✅ Makkelijke, lekkere en gezonde recepten
 

✅ Binnen 10-20 minuten op tafel!

✅ Niet nodig om calorieën te tellen of

een vast schema te volgen.

✅ Ook (juist) voor vegetariërs! 

WAT DE KLANTEN ZEGGEN

Nicole (26 jaar)

Juni 2020

"Ik volg nu sinds twee maanden het training- en voedingsschema van Mindgains. Het bevalt me tot nu toe super goed en heeft mijn verwachtingen echt overtroffen! Ik heb voorheen al meerdere diëten gevolgd, maar nooit op langere termijn weten vol te houden. Bij Mindgains is dit anders. Ik mag voor mijn gevoel nog behoorlijk veel eten en heb gedurende de dag ook geen trek tussendoor. Ik eet nu verantwoord. Krijg mijn vitamines en eiwitten binnen waar ik voorheen een tekort aan had.

Ik zit erg goed in mijn vel. Zowel aan mijn lichaam als aan mijn kleding merk ik dat ik afval. Dit werkt super motiverend! Het voedingsschema in combinatie met het trainingsschema vind ik erg fijn. Voor mij werkt het erg goed.

 

Het contact met Ruud is fijn. Hij is erg betrokken, wat het nog persoonlijker maakt. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd bij hem terecht. Echt een aanrader!"

RESULTAAT HALEN MET LEKKER ETEN

Geen 'rijst, broccoli & kip' maar producten die je lekker vindt en nieuwe receptjes om uit te proberen!

OVER RUUD

Ongeveer 6 jaar geleden begon ik met fitness; ik studeerde nog en was 'skinny fat' geworden na mijn stage in Nieuw-Zeeland waar ik vooral leefde op bier, zoete drankjes, pizza en Thaise wokmaaltijden. Ik wilde beter in mijn vel zitten en meer energie krijgen en dus nam een klasgenoot (dankjewel Max!) me mee naar de Fit For Free.

Ondanks dat ik geen idee had wat ik deed en veel fouten maakte (zie mijn blog: 5 dingen die ik had willen weten toen ik begon met fitness) haalde ik redelijk resultaat. Van deze beginnersfouten heb ik alleen maar geleerd, zodat jij ze niet meer hoeft te maken! Het motiveerde me enorm dat ik verschil begon te zien aan mijn lichaam en veel meer energie had! Langzaam maar zeker leerde ik steeds beter trainen en ontwikkelde ik gezonde gewoontes.

De laatste jaren heb ik mij helemaal verdiept in fitness en voeding en het effect ervan op de bouw van je lichaam. Ik bleef artikelen lezen, informatieve video's kijken, kwam in contact met personal trainers en gebruikte mezelf als proefpersoon. Inmiddels heb ik een leefstijl gevonden waar ik trainen en genieten optimaal kan combineren, en een topresultaat kan behalen terwijl ik elke dag eet waar ik blij van word!

Het werd tijd voor de volgende stap: zo veel mogelijk mensen inspireren en motiveren voor een meer actieve en gezonde lifestyle. Hieruit is MINDGAINS ontstaan: gains voor zowel je lichaam als mindset. Ik begon vrienden en familie te helpen met voeding en training (en mindset) en merkte hoe leuk ik het vond om mensen te begeleiden. Mijn achtergrond in sales (ik ben werkzaam als accountmanager) hielp hier ook in, aangezien ik gewend ben om mensen dagelijks te helpen en advies te geven.

 

Met Mindgains en het Fitplan wil ik jou helpen om jouw doelen te bereiken, en wil ik je laten zien dat je fit en gezond kan worden met een leuke leefstijl waarin nog steeds ruimte is voor iets lekkers!

MELD JE NU AAN!

De eerste 10 plekken zijn ingevuld, je kan je nu aanmelden voor de wachtlijst!

NIEUWSBRIEF

© 2019 Mindgains. Alle rechten voorbehouden

  • Black Facebook Icon
  • Pinterest
  • Instagram

Ontvang maandelijks nieuwtjes en blogs!

Belangrijk: Mindgains geeft geen medisch advies. Wanneer je gezondheidsklachten hebt raden wij aan contact op te nemen met je huisarts of een specialist.