70557403-E07E-40CF-8FD4-B4F525A5F717.jpg

GAINS

Sporten en gezonder leven zorgt voor een positieve en happy mood, meer energie, focus en discipline. Voor ons is het allerbelangrijkste hierbij balans (80/20 regel!). Zonder balans red je het niet in deze Instagram wereld met duizenden fitgirls en healthy receptjes. Gezonder leven moet je leven dan ook verbeteren en zeker niet beheersen! 

 

Mindgains motiveert en inspireert je daarom om in beweging te komen (en te blijven)! Of dit nu een rondje wandelen, naar de sportschool gaan of een intense bootcamp in de buitenlucht is, dat maakt niet uit. We delen wat werkt voor ons en waar wij heel blij van worden; zoals yogalessen, inspiratie voor fitness workouts, gezond en lekker eten of de leukste plekjes in het buitenland. Kom maar op met die endorfines! 

HEALTHY, SUSTAINABLE & BALANCED

Balans is voor ons de belangrijkste pijler voor een levensstijl die vol te houden is op de lange termijn. Dus geen 'crash diets' of pre workout poedertjes, want er bestaat er geen magic pill voor een gezonder en leuker leven. "Bad habits are hard to break". Wij laten je zien hoe je deze kan doorbreken en hoe het leven leuk blijft!