IMG_1163_edited.jpg

MIND

Een groot deel van je persoonlijke geluk en succes komt voort uit je mindset. Je mind is dan ook één van de belangrijkste en krachtigste dingen die je hebt. Iedereen lijkt zijn of haar lichaam wel te trainen tegenwoordig. Maar​ mentale gezondheid verdient net zo veel aandacht.

Elke dag struggelen mensen met angsten, onzekerheden, gebrek aan motivatie en energie, ontzettend hoge eisen en noem het maar op. Het ene moment zweef je door de wolken en het ander moment kan je wel door de grond zakken. Je kan niet voorkomen dat het leven je soms ‘overkomt’, maar je kan wel leren hoe je hiermee goed om kan gaan en hier invloed op kan uitoefenen. Mindgains laat je zien hoe.

Dus wil jij je ook:

  • fijn over jezelf voelen?

  • een positieve mindset ontwikkelen?

  • voor jezelf kunnen kiezen zonder schuldgevoel?

  • de doelen bereiken die je voor ogen hebt?

 

Mindgains neemt je mee in de wereld van de psychologie, persoonlijke groei en mentale gezondheid. Elke dag weer een betere versie van jezelf worden (al is het maar een klein beetje), dat is waar wij naar streven.

Tips en tricks om je mindset te switchen​

Geen ‘tsjakka' methodieken of uit de lucht gegrepen quotes, maar realistische en waardevolle tips en tricks om je mindset te switchen en het beste uit jezelf te kunnen halen. Dat kan soms betekenen jezelf ‘een motiverend duwtje in de rug geven’, of juist een stapje terug doen. Je oké voelen met jezelf.


Met Mindgains leer je stapje voor stapje je onzekerheden te overwinnen, drempels te nemen en beren op de weg te verbannen.

THEMA'S PSYCHOLOGIE

♥ Motivatie & doelen

♥ Productiviteit

♥ Focus

♥ Stress

♥ Mindset

♥ Routine en verandering

♥ Optimisme

♥ Geluk

♥ Zelfvertrouwen

♥ Perfectionisme

♥ Verwachtingen

♥ Gevoelens

♥ Werk(geluk)

♥ Verveling

♥ Ontspanning en (on)rust

20190506_143753_0000.png