LRG_DSC00465_bewerkt_bewerkt_bewerkt.jpg

OVER MINDGAINS.

Hi allemaal!

 

Wij zijn Mignon en Ruud en samen zijn we MINDGAINS gestart in 2019. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen te inspireren en motiveren voor een meer actieve en gezonde leefstijl waarbij we werken aan MIND & BODY. Met Mindgains staan we voor een positieve mindset en een ‘I CAN’ mentaliteit, met een goede balans tussen blij zijn met wie je bent en het beste uit jezelf willen halen. Wij geloven dat je jouw doelen en dromen kan bereiken door in jezelf te geloven en de juiste mindset en gezonde gewoontes te ontwikkelen. TOGETHER WE CAN DO THIS!

#YOUAREAMAZING

DSC04794.JPG

dEFINITIE VAN MINDGAINS

De term gains wordt voornamelijk gebruikt in de fitnesswereld, bijvoorbeeld om aan te tonen dat iemand fysieke progressie maakt of om een eiwitrijke maaltijd te omschrijven. Maar volgens ons wordt er nog te weinig aandacht besteed aan het maken van gains voor je mindset en mentale gezondheid. 

'To gain' betekent letterlijk (ver)krijgen, winnen, verwerven, bereiken, behalen, verdienen, toenemen. Mindgains is daarom niet alleen gericht op jouw persoonlijke progressie voor je lichaam, maar vooral ook voor je mind, attitude en mood. Want mentaal goed in je vel zitten en je manier van denken aanpassen is net zo belangrijk als werken aan je lichaam.

HEALTH IS
THE NEW
WEALTH