NIEUWSBRIEF

© 2019 Mindgains. Alle rechten voorbehouden

  • Black Facebook Icon
  • Pinterest
  • Instagram

Ontvang maandelijks nieuwtjes en blogs!

Belangrijk: Mindgains geeft geen medisch advies. Wanneer je gezondheidsklachten hebt raden wij aan contact op te nemen met je huisarts of een specialist.

OVER MINDGAINS.

Wij hebben een missie: wij vinden dat iedereen een gelukkig en gezond leven verdient. Mindgains helpt jou daarom om de beste versie van jezelf te worden op zowel mentaal als fysiek gebied. Je mentale welzijn verdient namelijk net zo veel aandacht als het creëren van een summer body.

Nadat Mignon al 1,5 jaar blogs schreef voor GZNDenzo hebben wij onze krachten gebundeld om zo nog meer mensen te kunnen helpen. Met een achtergrond in psychologie en een passie voor sport, food en mindset delen wij jou onze kennis, persoonlijke ervaringen en praktische tips & tricks. Met als doel om je te leren omgaan met thema’s waar we allemaal mee te maken hebben. En vooral om je te inspireren en motiveren voor een bewuster, gezonder en leuker leven. Niet in het extreme, maar met balans. Af en toe met een knipoog, en vooral lekker relativerend. 

dEFINITIE VAN MINDGAINS

De term gains wordt voornamelijk gebruikt in de fitnesswereld, bijvoorbeeld om aan te tonen dat iemand fysieke progressie maakt of om een eiwitrijke maaltijd te omschrijven. Maar anno 2019 wordt er nog weinig aandacht besteed aan het maken van gains op het gebied van mentale gezondheid. 

'To gain' betekent letterlijk (ver)krijgen, winnen, verwerven, bereiken, behalen, verdienen, toenemen. Mindgains is daarom niet alleen gericht op jouw persoonlijke progressie voor je lichaam, maar vooral ook voor je mind, attitude en mood. Want mentaal goed in je vel zitten en je manier van denken aanpassen verdient net zo veel aandacht als dat strakker worden van je lijf of groter worden van je billen.

HEALTH IS

THE NEW

WEALTH

LET'S GET IN TOUCH

Samenwerkingen, een gastblog schrijven,

ideeën voor artikelen, feedback?

Laat het ons weten!