• Mignon

3x de fijnste online yogalessen voor tijdens de zwangerschap!

Hoe blijf je nu fit, soepel en relaxt tijdens je zwangerschap (én ook nog in lockdown)? Naast veel wandelen en home workouts is Mignon ook altijd yoga blijven doen. Een hele fijne manier om in contact te blijven met je lichaam, wat super belangrijk is met alle veranderingen die je doormaakt! Ook zorgt het ervoor dat je je beter kan ontspannen en je sterk blijft voelen. Vandaag delen we daarom Mignon's favoriete YouTube lesjes, zodat ook jij je fijn kan blijven voelen en goed voor jezelf kan blijven zorgen in deze bijzondere periode!

24-05-2020 vs. 29-12-2020💕

1. Alo Yoga: 30-Minute Alo Yoga Pre-Natal Morning Flow with Andrea Bogart

Een lesje van een half uur waarin eigenlijk alle basishoudingen aan bod komen op een heel fijn tempo. En dit terwijl je niet na hoeft te denken over of je een houding wel of niet mag, alles is aangepast aan je zwangerschap. Deze les kan ook bij alle trimesters, je kunt alles namelijk geheel op je eigen tempo doen. Er staat onder andere ook een les van een uur online, als je echt even de tijd voor jezelf wilt nemenJ

2. Rituals: Ease your pregnancy with prenatal yoga (30-minute yoga practice)

Ik ben zelf fan van de yogalessen die Rituals op hun kanaal heeft staan en dan met name de lessen van Deborah. Toen ik erachter kwam dat ze ook zwangerschapslessen erop hadden staan, was ik dan ook mega blij! Deze les is naast heel relaxed, nog steeds uitdagend en maakt dat je je aan het eind ontspannen en sterk voelt. Ook deze les is geschikt voor alle trimesters.


3. Sarah Beth: Prenatal Morning Yoga Routine (All Trimesters) | Sarah Beth Yoga

Op het YouTube kanaal van Sarah Beth staan veel yogalessen, allemaal super fijn! Dit is een morning routine lesje, maar kan ook gerust op een ander moment van de dag. En ook voor deze les geldt dat je hem kan volgen tijdens alle trimesters. Deze les duurt wat korter, namelijk ongeveer 22 minuutjes wat hem perfect maakt als je wel een selfcare momentje wilt inlassen, maar niet mega lang de tijd hebt.


Liefs,

Mignon