• Mignon

5x de beste yoga workouts om thuis te volgen!

Bijgewerkt op: 7 apr. 2020

Door de huidige situatie met het coronavirus zijn ook de yogascholen helaas gesloten en moeten we dus creatief blijven. Daarom hebben wij onze favoriete online yoga workouts op een rijtje gezet die je thuis kan oefenen op de mat!


1. Andrew Sealy: Energizing Beginner's Yoga Flow

Afgelopen weekend deed Mignon thuis een yogales van Alo Yoga, een bekend yogamerk. Dit is een hele fijne en rustige flow, ideaal voor als je nog een beginner bent maar ook als je al wat meer ervaring hebt met yoga.


2. Tara Stiles: Let It Go Yoga: 30-minute full workout

De 'Let it go Yoga' full workout video is is de ideale instructie video voor een yogasessie thuis om te ontspannen na een drukke werkdag. Maar let op: Tara heeft er een goed tempo in zitten, dus wees voorbereid!


3. Jessica Olie: 30-minute Let's Start Yoga flow for beginners

Op het YouTube account van Alo Yoga staat ook een hele fijne 'flow for beginners' van 30 minuten door Jessica Olie. Ook voor de minder flexibele man prima te doen! Voor de meer ervaren yogi staat er ook nog een 45 minute 'Power Vinyasa Flow' op het Alo Yoga YouTube account.


4. Yoga Girl: 10 Minute Yoga Flow

De bedenker van de hashtag #yogaeverydamnday heet Rachel Brathen, ook wel Yoga Girl. Op YouTube bevindt zich nog een video uit 2013, namelijk een hele fijne (rustige) flow van 10 minuten die ideaal is om je dag mee te starten!


5. Gabo Saturno: 10 DAYS YOGA CHALLENGE

Gabo combineert yoga met calisthenics (bodyweight training), en hoe! Hij heeft bizar goede skills op het gebied van kracht, mobiliteit en flexibiliteit. In 2017 heeft hij 10 verschillende video's gemaakt, ideaal om kennis te maken met yoga. Probeer het thuis uit op je mat!

Heb jij zelf nu nog een goede workout video gevonden en geprobeerd thuis? Laat het ons dan weten in de comments! We zijn heel benieuwd!