• Ruud

5x goede oefeningen voor thuis gericht op borst, schouders & core (met video!)

Goodmorning! Vandaag hebben we weer nieuwe een workout voor jullie die je thuis kan doen op deze mooie zonnige dag😀💪🏼 Deze training is een combinatie van borst/schouders/triceps en een stukje core en balans. Zeker nu we zo lang thuis sporten zijn we meer van deze oefeningen gaan doen! Heerlijk om dit weekend even te gaan proberen met een goed muziekje aan in je tuin of op het balkon!🙌🏼


De volledige workout

oefening 1: reach push-ups (core en billen aanspannen) | 3x10

oefening 2: tricep push-ups | 3x10

oefening 3: incline diamond push-ups (core aanspannen) | 3x10

oefening 4: resistance band fly’s | 3x15

oefening 5: front raise into lateral raise | 3x10-15


Vooral de laatste oefening is top om je workout mee te eindigen!🔥


Let op: dit zijn de sets/reps die ik deed maar je kan het natuurlijk aanpassen op je eigen niveau. Kan je er meer, doe er dan iets meer. Kan je het nog niet zo vaak, doe dan het aantal dat je wel lukt.


Vergeet de basisoefeningen niet

Voor een effectieve training en maximaal resultaat doe ik altijd nog een aantal basisoefeningen die ik nu niet gefilmd heb, zoals push-ups (warming-up), dumbbell press (met een kleine verhoging in je rug door kussens neer te leggen) en shoulder press💪🏼 Als je dus dumbbells thuis hebt liggen dan voeg deze oefeningen zeker toe! Bij deze oefeningen probeer ik ook altijd progressie te maken in bijv. weerstand, reps of sets, want dit is de beste manier om (fysiek) resultaat te boeken.


Succes allemaal, geniet van jullie weekend!💜


SWIPE VOOR DE VIDEO'S (en volg ons op Instagram):


Liefs,

Ruud en Mignon

102 weergaven0 opmerkingen