• Ruud

BANANA PROTEIN OATS BREAKFAST COOKIES!

We hebben weer een mega lekker en makkelijk ontbijtreceptje voor jullie, namelijk eiwitrijke banaan havermout ontbijtkoekjes!💛 Perfect voor dit weekend op een #zondagbakdag 🙌🏼 Deze breakfast cookies smaken vooral heel lekker in combinatie met kwark en vers fruit! TRY IT OUT!


⁣DIT HEB JE NODIG

  • 45 gram banaan⁣

  • 30 gram havermout⁣

  • 20 gram eiwitpoeder⁣

  • 40 ml amandelmelk⁣

  • Bakpoeder⁣

  • Kaneel/koekkruiden of cacao⁣

ZO MAAK JE HET

Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak de banaan tot een prutje 🍌 Voeg hier de havermout, bakpoeder en kruiden aan toe. Doe het eiwitpoeder in een klein bakje en voeg een beetje melk toe. Roer dit tot een gladde (beetje vloeibaar) pasta. Als het te droog blijft voeg dan wat extra melk toe. Voeg de vloeibare pasta toe aan het banaan/havermout mengsel en roer alles door elkaar (je zou er ook nog wat rozijnen of nootjes doorheen kunnen doen)! Leg bakpapier op een ovenschaal/plaat en verdeel hier het beslag op in tweeën. Stop de koekjes voor 8-10 minuten in de oven (verschilt per oven dus hou ze in de gaten☺️) ⁣De ontbijtkoekjes zijn klaaaar!🔥 Ga jij ze maken?


@sophieannemasselink bedankt voor dit heerlijke receptje😍💞 #YOUAREAMAZING !!🌞


OVER SOPHIE

Ik ben Sophie (22). Ik hou van lekker (en vooral gezond) eten en sporten en heb dit eigenlijk altijd al gedaan, op een paar jaar na. Een aantal jaar geleden heb ik een paar jaar een hele ongezonde relatie gehad met eten. Dit heeft een grote impact gehad op mijn lichaam maar ook mentaal doet dit veel met je. Ik kon niet meer genieten van eten, ook al hield ik hier zo erg van, en ik sportte alleen nog maar omdat ik een beter fysiek wilde hebben. Gelukkig ben ik hier helemaal bovenop gekomen en voel ik me nu sterker dan ooit.