• Ruud

BANANA PROTEIN OATS BREAKFAST COOKIES!

We hebben weer een mega lekker en makkelijk ontbijtreceptje voor jullie, namelijk eiwitrijke banaan havermout ontbijtkoekjes!💛 Perfect voor dit weekend op een #zondagbakdag 🙌🏼 Deze breakfast cookies smaken vooral heel lekker in combinatie met kwark en vers fruit! TRY IT OUT!


⁣DIT HEB JE NODIG

  • 45 gram banaan⁣

  • 30 gram havermout⁣

  • 20 gram eiwitpoeder⁣

  • 40 ml amandelmelk⁣

  • Bakpoeder⁣

  • Kaneel/koekkruiden of cacao⁣

ZO MAAK JE HET

Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak de banaan tot een prutje 🍌 Voeg hier de havermout, bakpoeder en kruiden aan toe. Doe het eiwitpoeder in een klein bakje en voeg een beetje melk toe. Roer dit tot een gladde (beetje vloeibaar) pasta. Als het te droog blijft voeg dan wat extra melk toe. Voeg de vloeibare pasta toe aan het banaan/havermout mengsel en roer alles door elkaar (je zou er ook nog wat rozijnen of nootjes doorheen kunnen doen)! Leg bakpapier op een ovenschaal/plaat en verdeel hier het beslag op in tweeën. Stop de koekjes voor 8-10 minuten in de oven (verschilt per oven dus hou ze in de gaten☺️) ⁣De ontbijtkoekjes zijn klaaaar!🔥 Ga jij ze maken?


@sophieannemasselink bedankt voor dit heerlijke receptje😍💞 #YOUAREAMAZING !!🌞


OVER SOPHIE

Ik ben Sophie (22). Ik hou van lekker (en vooral gezond) eten en sporten en heb dit eigenlijk altijd al gedaan, op een paar jaar na. Een aantal jaar geleden heb ik een paar jaar een hele ongezonde relatie gehad met eten. Dit heeft een grote impact gehad op mijn lichaam maar ook mentaal doet dit veel met je. Ik kon niet meer genieten van eten, ook al hield ik hier zo erg van, en ik sportte alleen nog maar omdat ik een beter fysiek wilde hebben. Gelukkig ben ik hier helemaal bovenop gekomen en voel ik me nu sterker dan ooit.


Tijdens mijn herstel heb ik veel kennis opgedaan over voeding en voeding in combinatie met sport. Ik ben toen ook begonnen met fitnessen en heb hier mijn grootste passie in gevonden. Daarnaast ben ik tijdens corona begonnen met kickboksen. In plaats van sporten voor een beter fysiek, sport ik nu omdat ik het leuk vind, ik er energie van krijg en omdat het zo geweldig is om te zien dat je sterker wordt. Ook kan ik weer genieten van eten (deels omdat ik mezelf geen restricties meer opleg). Waar ik eerst bang was voor al het eten wat er was, is eten nu ook een passie van mij geworden. Ik hou er van om lekkere en gezonde gerechten te koken/bakken en nieuwe recepten te verzinnen en uit te proberen. Ik deel deze recepten graag met mijn vriendinnen en veel ervan ook op mijn Instagram. Het is mij heel erg duidelijk geworden dat je kan bereiken wat je wil, als je er zelf maar in gelooft en je er 100% voor wil gaan!


368 weergaven0 opmerkingen