• Mignon

Dagboek juli 2020: THINGS ARE CHANGING!🐒❤️

In deze nieuwe blog nemen we jullie mee in onze maand juli!⁣ De afgelopen tijd waren er namelijk veel nieuwe ontwikkelingen voor ons; Mignon de laatste loodjes van de GZ-opleiding; Ruud een nieuwe baan gevonden waarmee hij in augustus start, de Mindgains 12-weken challenge die van start ging en het mooiste nieuws van deze maand: Mignon is zwanger😍 Kijk je mee?


MIGNON ZWANGER!

Sommige van jullie hebben het misschien al gezien of meegekregen, maar Mindgains gaat uitbreiden😍🤰🏻 We zijn zooo blij en happy en kunnen niet wachten tot jij er bent🐒❤️ ⁣In januari 2021 verwachten wij onze mini!


De eerste twaalf weken gingen redelijk goed, de horrorverhalen rondom misselijkheid heb ik gelukkig niet meegemaakt. Wel heel veel dutjes gedaan, want mijn energielevel was echt niet wat het voorheen was. Vooral de laatste paar weken zijn fysiek veel zwaarder. Totaal niet fit, veel hoofdpijn en deze week zelfs zes keer overgegeven in één avond/nacht. Juist in deze weken is het daarom belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Dit doe ik door de lat vooral niet te hoog voor mezelf te leggen (want je kunt nou eenmaal niet altijd op de top van je kunnen presteren), veel rustmomentjes in te bouwen en gezond te blijven eten (ook al zijn er pizza cravings haha).


MINDGAINS BUITEN WORKOUTS ZIJN EEN FEIT!

Op dinsdagavond 14 juli vond de allereerste Mindgains x Kim Exel workout plaats en afgelopen dinsdag de tweede! We zaten meteen al op ca. 15-20 deelnemers, dus nu al mega geslaagd! Deze workouts zijn we gaan organiseren om lekker samen te bewegen met bekenden én onbekenden hier in Nijmegen. Want wat is er beter voor je dan in de frisse buitenlucht aan je gezondheid werken?!

De workout bestaat uit 30 minuten kracht/core door Ruud en 30 minuten HIIT/cardio door Kim (PT/Les Mills instructrice). Een heerlijke groepsles waarbij je effectief traint en je hartslag flink omhoog gaat. De workouts zijn voorlopig nog helemaal GRATIS en we willen hier zeker mee doorgaan, dus houd ons goed in de gaten voor de volgende datum! De volgende keer komt er ook een leuke samenwerking met yogaschool en ontbijt/lunchroom Bhalu uit Nijmegen.


MIGNON KLAAR MET GZ-OPLEIDING!

Ohh en wat een heerlijke maand, want hierin heb ik (Mignon) ook de postmaster opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Ik was al een paar jaar werkzaam als psycholoog, maar heb nog een post-master opleiding van twee jaar gedaan. Dat betekende vier dagen per week werken en één dag per week weer in de schoolbanken. Het was met vlagen even bikkelen, dus heerlijk om dit afgerond te hebben! Vooral tof om nu wat meer tijd voor Mindgains te hebben (helaas wel minder energie, haha) en natuurlijk voor onze mini op komst😍