• Mignon

Dagboek juli 2020: THINGS ARE CHANGING!🐒❤️

In deze nieuwe blog nemen we jullie mee in onze maand juli!⁣ De afgelopen tijd waren er namelijk veel nieuwe ontwikkelingen voor ons; Mignon de laatste loodjes van de GZ-opleiding; Ruud een nieuwe baan gevonden waarmee hij in augustus start, de Mindgains 12-weken challenge die van start ging en het mooiste nieuws van deze maand: Mignon is zwanger😍 Kijk je mee?


MIGNON ZWANGER!

Sommige van jullie hebben het misschien al gezien of meegekregen, maar Mindgains gaat uitbreiden😍🤰🏻 We zijn zooo blij en happy en kunnen niet wachten tot jij er bent🐒❤️ ⁣In januari 2021 verwachten wij onze mini!


De eerste twaalf weken gingen redelijk goed, de horrorverhalen rondom misselijkheid heb ik gelukkig niet meegemaakt. Wel heel veel dutjes gedaan, want mijn energielevel was echt niet wat het voorheen was. Vooral de laatste paar weken zijn fysiek veel zwaarder. Totaal niet fit, veel hoofdpijn en deze week zelfs zes keer overgegeven in één avond/nacht. Juist in deze weken is het daarom belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Dit doe ik door de lat vooral niet te hoog voor mezelf te leggen (want je kunt nou eenmaal niet altijd op de top van je kunnen presteren), veel rustmomentjes in te bouwen en gezond te blijven eten (ook al zijn er pizza cravings haha).


MINDGAINS BUITEN WORKOUTS ZIJN EEN FEIT!

Op dinsdagavond 14 juli vond de allereerste Mindgains x Kim Exel workout plaats en afgelopen dinsdag de tweede! We zaten meteen al op ca. 15-20 deelnemers, dus nu al mega geslaagd! Deze workouts zijn we gaan organiseren om lekker samen te bewegen met bekenden én onbekenden hier in Nijmegen. Want wat is er beter voor je dan in de frisse buitenlucht aan je gezondheid werken?!

De workout bestaat uit 30 minuten kracht/core door Ruud en 30 minuten HIIT/cardio door Kim (PT/Les Mills instructrice). Een heerlijke groepsles waarbij je effectief traint en je hartslag flink omhoog gaat. De workouts zijn voorlopig nog helemaal GRATIS en we willen hier zeker mee doorgaan, dus houd ons goed in de gaten voor de volgende datum! De volgende keer komt er ook een leuke samenwerking met yogaschool en ontbijt/lunchroom Bhalu uit Nijmegen.


MIGNON KLAAR MET GZ-OPLEIDING!

Ohh en wat een heerlijke maand, want hierin heb ik (Mignon) ook de postmaster opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Ik was al een paar jaar werkzaam als psycholoog, maar heb nog een post-master opleiding van twee jaar gedaan. Dat betekende vier dagen per week werken en één dag per week weer in de schoolbanken. Het was met vlagen even bikkelen, dus heerlijk om dit afgerond te hebben! Vooral tof om nu wat meer tijd voor Mindgains te hebben (helaas wel minder energie, haha) en natuurlijk voor onze mini op komst😍


12-WEKEN CHALLENGE VAN START MET 10 DEELNEMERS!

Deze week startte de inschrijving voor de tweede groep van de 12-weken challenge die maandag begint en de 5 plekken waren direct ingevuld. Totaal zijn er nu 10 deelnemers die aan de slag gaan met ons Fitplan de komende tijd. Super leuk om te zien dat er zo veel mensen gemotiveerd zijn om aan zichzelf te gaan werken!

GENIETEN EN DOELEN BEHALEN!

Het Mindgains Fitplan bestaat uit:

Meer info vind je op www.mindgains.nl/fitplan. Je kan je ook alvast aanmelden voor de wachtlijst van de challenge, zodat je van ons een berichtje ontvangt wanneer de nieuwe startdatum bekend is!


RUUD EEN NIEUWE BAAN!

Per 1 augustus begin ik (Ruud) aan mijn nieuwe baan waarbij ik mijn saleservaring kan combineren met passie voor fitness! Ik ga namelijk aan de slag als Business Development Manager bij Matrix Fitness, de grootste fabrikant van professionele fitnessapparatuur in Nederland! Matrix Fitness helpt fitnesscentra, sportscholen, fysiotherapeuten, onderwijsinstellingen, hotels en topsport accommodaties met de inrichting van hun sportfaciliteiten waarbij ik me voornamelijk zal gaan richten op sportscholen en fysio’s. Een hele leuke en mooie stap die helemaal bij mij past!⁣

⁣⁣

Hiernaast zal ik ook voor Mindgains door blijven gaan met online coaching, onze 12-weken challenge en de groepslessen bij De Oversteek. Dit deed ik tot nu toe altijd in mijn eigen tijd naast mijn full-time salesbaan en dit zal ik ook met heel veel plezier blijven doen!🔥


Vond jij dit leuk om te lezen? Vergeet ons dan niet te volgenop Instagram (@Mindgains_) voor meer dagelijkse updates en video's!


TOGETHER WE CAN DO THIS! #YOUAREAMAZING!!


Liefs,

Mignon en Ruud


249 weergaven0 opmerkingen