• Ruud

Recept: wrap met vega shoarma en zelfgemaakte gezonde tzatziki

⁣We hebben weer een top gerechtje voor jullie vandaag😍 Aangezien Mignon vegetariër is eten we samen altijd zonder vlees🌱 Laatst bedachten we daarom deze wrap met vegan shoarma en een zelfgemaakte tzatziki! Een super lekkere, gezonde én makkelijke maaltijd!


In dit recept kiezen we voor vega(n) shoarma op basis van soja-eiwit van de Lidl of Vegetarische slager. Naast dat deze allebei erg lekker zijn bevat de shoarma ook nog eens veel eiwitten en weinig vetten. Een veel betere optie dus dan de traditionele shoarma gemaakt van varkensvlees of kippendij! Give it a try!

Wat heb je nodig (voor 1 persoon):

💛 1 (medium) wrap

💛 1/2 pakje vegan shoarma

💛 50g magere kwark

💛 1/3 komkommer

💛 knoflook, peper & zout

💛 snoeptomaatjes of cherry's

💛 een beetje geraspte kaas 30+

💛 ketchup light/zero (Heinz)

💛 rucola


Hoe maak je het?

Bak de vegan shoarma volgens de verpakking en verwarm de wrap even in een pannetje of tosti-ijzer. Rasp de komkommer en houdt een deel over voor garnering. Voeg de geraspte komkommer samen met de knoflook, peper en zout (naar smaak) toe aan de kwark, je hebt nu je eigen gezonde tzatziki! Beleg vervolgens met snoeptomaatjes, kleingesneden komkommer, geraspte kaas, rucola en een beetje ketchup light en eten maar! Smakelijk!


Wie zei dat gezond eten saai moest zijn?

Bij Mindgains staan we voor genieten én doelen behalen! Door lekker en gezond te eten zal je merken dat je jezelf fitter en beter gaat voelen en zal je minder zoete trek hebben🍭 Deze feedback krijgen we ook vaak terug van deelnemers van onze 12-weken challenge en dat is altijd zo leuk om te zien!😊


Vergeet ons niet te taggen als je dit lekkere receptje maakt!🔥

MINDGAINS - A HEALTHY MIND IN A HEALTHY BODY🧘🏻‍♀️🌵⁣


52 keer bekeken

NIEUWSBRIEF

© 2019 Mindgains. Alle rechten voorbehouden

  • Black Facebook Icon
  • Pinterest
  • Instagram

Ontvang maandelijks nieuwtjes en blogs!

Belangrijk: Mindgains geeft geen medisch advies. Wanneer je gezondheidsklachten hebt raden wij aan contact op te nemen met je huisarts of een specialist.