• Mignon

Zoete aardappel stamppot met pijnboompitjes, geitenkaas en verse spinazie

Afgelopen week maakten wij dit makkelijke en vooral mega lekkere zoete aardappel stamppotje met een gouden randje! Een bowl vol met smaak en goede voedingsstoffen. Een van onze nieuwe favorieten😍 Hieronder vind je de ingrediënten en het receptje per persoon.


Deze stammpot van zoete aardappel zit bomvol gezonde ingrediënten. Zo bevat de stamppot naast zoete aardappel ook pijnboompitjes, vega(n) balletjes, verse spinazie, zongedroogde tomaat, bosui en geitenkaas. De combinatie van de zachte geitenkaas met de geroosterde pijnboompitjes, vega balletjes uit de oven & vele groenten maken dit receptje super smaakvol en bovendien vult het enorm goed! De vegan balletjes zijn hierbij een goede vleesvervanger vol eiwitten en ijzer en de geitenkaas is rijk aan gezonde vetten. Zoveel goede voedingsstoffen in één kommetje! Maak deze overheerlijke stamppot als avondmaaltijd of bewaar het voor de lunch!


Dit heb je nodig (voor 1 persoon):

🌱 200g zoete aardappel

🌱 10g pijnboompitjes

🌱 100g vega balletjes

🌱 een heleboel verse spinazie

🌱 zongedroogde tomaat (naar keuze)

🌱 1 bosui

🌱1-2 schijfjes geitenkaas


Zo maak je het:

Kook en prak de zoete aardappel in een grote pan; rooster de pijnboompitjes even kort en doe de vega balletjes 10 minuutjes in de oven. Vervolgens voeg je alles toe in de grote pan en roer je het goed door elkaar! In heel korte tijd een perfecte maaltijd.


Another bowl of happiness! Geniet ervan!


Liefs,

Mignon en Ruud

384 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven