Ā 
  • Mignon

Zoete aardappel stamppot met pijnboompitjes, geitenkaas en verse spinazie

Afgelopen week maakten wij dit makkelijke en vooral mega lekkere zoete aardappel stamppotje met een gouden randje! Een bowl vol met smaak en goede voedingsstoffen. Een van onze nieuwe favorietenšŸ˜ Hieronder vind je de ingredieĢˆnten en het receptje per persoon.


Deze stammpot van zoete aardappel zit bomvol gezonde ingrediƫnten. Zo bevat de stamppot naast zoete aardappel ook pijnboompitjes, vega(n) balletjes, verse spinazie, zongedroogde tomaat, bosui en geitenkaas. De combinatie van de zachte geitenkaas met de geroosterde pijnboompitjes, vega balletjes uit de oven & vele groenten maken dit receptje super smaakvol en bovendien vult het enorm goed! De vegan balletjes zijn hierbij een goede vleesvervanger vol eiwitten en ijzer en de geitenkaas is rijk aan gezonde vetten. Zoveel goede voedingsstoffen in ƩƩn kommetje! Maak deze overheerlijke stamppot als avondmaaltijd of bewaar het voor de lunch!


Dit heb je nodig (voor 1 persoon):

šŸŒ± 200g zoete aardappel

šŸŒ± 10g pijnboompitjes

šŸŒ± 100g vega balletjes

šŸŒ± een heleboel verse spinazie

šŸŒ± zongedroogde tomaat (naar keuze)

šŸŒ± 1 bosui

šŸŒ±1-2 schijfjes geitenkaas


Zo maak je het:

Kook en prak de zoete aardappel in een grote pan; rooster de pijnboompitjes even kort en doe de vega balletjes 10 minuutjes in de oven. Vervolgens voeg je alles toe in de grote pan en roer je het goed door elkaar! In heel korte tijd een perfecte maaltijd.


Another bowl of happiness! Geniet ervan!


Liefs,

Mignon en Ruud

235 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Ā