Mignon

Mignon (psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog) is werkzaam bij een GGZ-instelling en behandelt onder andere mensen met persoonlijkheidsproblematiek, angststoornissen, depressies en ADHD.

Ook heeft ze gewerkt in een gevangenis en een TBS-kliniek. Sinds eind 2017 is ze als expert verbonden aan GZNDenzo. Mignon schrijft over alles wat met psychologie en je dagelijkse leven te maken heeft!

 

Vindt sporten en yoga fijn, net als een wijntje op zijn tijd en lachen met goede vriendinnen. Is verliefd op de stad Sevilla waar ze gestudeerd heeft en nog elk jaar teruggaat.

  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram
IMG_1163_edited.jpg

Ruud

Ruud werkt als accountmanager bij Matrix Fitness en helpt mensen fit en gezond worden met ons Fitplan. Met zijn achtergrond en interesse in (online) marketing doet hij ook de social media en de website. Zijn grote passie ligt bij sport (van fitness tot yoga en bootcamps in de buitenlucht) en de positieve uitwerking die dit heeft op je leven en mindset.

 

Heeft in Nieuw-Zeeland gewoond, houdt van een typische hipster brunch (avocado toast met poached eggs en een flat white), een zonnig house- en technofestival en nieuwe plekken ontdekken in het buitenland met als recente favoriet San Francisco.

  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram
IMG_8703_edited_edited.jpg