Mignon

Mignon is werkzaam als GZ-psycholoog bij een GGZ-instelling en behandelt o.a. mensen met persoonlijkheidsproblematiek, angststoornissen, depressies en ADHD.

Ook heeft ze gewerkt in een gevangenis en een TBS-kliniek. Mignon schrijft over alles wat met psychologie en je dagelijkse leven te maken heeft!

 

Mignon vindt sporten en yoga fijn, net als een wijntje op zijn tijd en lachen met goede vriendinnen. Is verliefd op de stad Sevilla waar ze gestudeerd heeft en het liefst elk jaar teruggaat.

  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram
mignon_edited_edited.jpg

Ruud

Ruud werkt als accountmanager bij Matrix Fitness en is jouw online coach. Met zijn achtergrond en interesse in (online) marketing doet hij ook de social media en de website. Zijn grote passie ligt bij sport (van fitness tot yoga en calisthenics in de buitenlucht) en de positieve uitwerking die dit heeft op je leven en mindset.

 

Heeft in Nieuw-Zeeland gewoond, houdt van een typische hipster brunch (avocado toast met poached eggs en een flat white), een zonnig house- en technofestival en nieuwe plekken ontdekken in het buitenland met als recente favoriet San Francisco.

  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram
ruud buiten_edited.jpg