IMG_4710.jpeg

MINDGAINS VOEDINGSSCHEMA

 

Word fit en gezond en behaal jouw persoonlijke doelen met een voedingsschema op maat!
 

Nu voor €49,95 i.p.v. 79,95

 

Met het Mindgains voedingsschema werk je toe naar een fitter en gezonder lijf en behaal je jouw persoonlijke doelen, bijvoorbeeld spiermassa opbouwen of juist vet verliezen.
 

✅ Zowel voor mannen als vrouwen

✅ Werken aan je kennis en mindset 

✅ Focus op balans en een flexibel voedingspatroon

✅ Met producten die je lekker vindt zodat je het makkelijk vol kan houden

✅ Op jouw doel afgestemd met de juiste calorieën en macronutriënten

✅ Ruimte voor wat 'lekkers' (80/20 regel)

✅ Leren zelf gezonde keuzes te maken

✅ Whatsapp support

✅ Aanpassen waar nodig!

 

WAT DE KLANTEN ZEGGEN

Nicole (26 jaar)

Juni 2020

"Ik volg nu sinds twee maanden het training- en voedingsschema van Mindgains. Het bevalt me tot nu toe super goed en heeft mijn verwachtingen echt overtroffen! Ik heb voorheen al meerdere diëten gevolgd, maar nooit op langere termijn weten vol te houden. Bij Mindgains is dit anders. Ik mag voor mijn gevoel nog behoorlijk veel eten en heb gedurende de dag ook geen trek tussendoor. Ik eet nu verantwoord. Krijg mijn vitamines en eiwitten binnen waar ik voorheen een tekort aan had.

Ik zit erg goed in mijn vel. Zowel aan mijn lichaam als aan mijn kleding merk ik dat ik afval. Dit werkt super motiverend! Het voedingsschema in combinatie met het trainingsschema vind ik erg fijn. Voor mij werkt het erg goed.

 

Het contact met Ruud is fijn. Hij is erg betrokken, wat het nog persoonlijker maakt. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd bij hem terecht. Echt een aanrader!"

DE LEKKERSTE MAALTIJDEN

Geen 'rijst, broccoli & kip' maar een schema met producten die je lekker vindt en nieuwe receptjes om uit te proberen!

VOORBEELD RECEPT

OVER RUUD

Ongeveer 6 jaar geleden begon ik met fitness; ik studeerde nog en was 'skinny fat' geworden na mijn stage in Nieuw-Zeeland waar ik vooral leefde op bier, zoete drankjes, pizza en Thaise wokmaaltijden. Ik wilde beter in mijn vel zitten en meer energie krijgen en dus nam een klasgenoot (dankjewel Max!) me mee naar de Fit For Free.

Ondanks dat ik geen idee had wat ik deed en veel fouten maakte (zie mijn blog: 5 dingen die ik had willen weten toen ik begon met fitness) haalde ik redelijk resultaat. Van deze beginnersfouten heb ik alleen maar geleerd, zodat jij ze niet meer hoeft te maken! Het motiveerde me enorm dat ik verschil begon te zien aan mijn lichaam en veel meer energie had! Langzaam maar zeker leerde ik steeds beter trainen en ontwikkelde ik gezonde gewoontes.

De laatste jaren heb ik mij helemaal verdiept in fitness en voeding en het effect ervan op de bouw van je lichaam. Ik bleef artikelen lezen, informatieve video's kijken, kwam in contact met personal trainers en gebruikte mezelf als proefpersoon. Inmiddels heb ik een leefstijl gevonden waar ik trainen en genieten optimaal kan combineren, en een topresultaat kan behalen terwijl ik elke dag eet waar ik blij van word!

Het werd tijd voor de volgende stap: zo veel mogelijk mensen inspireren en motiveren voor een meer actieve en gezonde lifestyle. Hieruit is MINDGAINS ontstaan: gains voor zowel je lichaam als mindset. Ik begon vrienden en familie te helpen met voeding en training (en mindset); ontzettend leerzaam maar ik merkte vooral hoe leuk ik het vond om mensen te begeleiden.

 

Met Mindgains en het Fitplan wil ik jou helpen om jouw doelen te bereiken, en wil ik je laten zien dat je fit en gezond kan worden met een leuke leefstijl waarin nog steeds ruimte is voor iets lekkers!

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende intake!

© 2020 Mindgains. Alle rechten voorbehouden

  • Black Facebook Icon
  • Pinterest
  • Instagram

Belangrijk: Mindgains geeft geen medisch advies. Wanneer je gezondheidsklachten hebt raden wij aan contact op te nemen met je huisarts of een specialist.